Copy
View this email in your browser

Tempo Overijse Jeugd

Seizoen 2016 - 2017
 

Nieuwe TVJO Eric Gielens aangesteld tot Sportief Directeur Jeugdopleiding Tempo Overijse 
Met het oog op een verdere kwalitatieve uitbouw van de jeugdopleiding van Tempo Overijse  wordt de sportieve cel verder uitgebreid en wordt een nieuw duidelijk organigram ingevoerd.  Dit moet toelaten om de puur administratieve en algemene zaken beter te scheiden van de sportieve.  In dit kader werd Eric Gielens - tot voor kort Hoofd Jeugdscouting bij Tempo Overijse - met onmiddellijke ingang aangesteld tot Sportief Directeur Jeugdopleiding.  Paul Mees (Technisch Manager U13 - U19) en Eddy Stuckens (Technisch Manager U6 - U12) blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse sportieve werking van de bovenbouw en de onderbouw.  De sportieve cel bestaat verder uit Alan Pauwels (Algemeen Directeur Jeugdopleiding) en Ronny Nedergedaelt (Management Assistent Jeugdopleiding). 

Eric - die ook houder is van een UEFA B diploma en die jarenlang trainer was bij ondermeer Oud-Heverlee Leuven, Tempo Overijse en Woluwe-Zaventem - stelt zich in de eerste plaats tot doel om de begeleiding van trainers en jeugspelers blijvend te optimaliseren, te zorgen voor een verdere doorstroming van eigen talent en om Tempo Overijse verder uit te bouwen tot dé referentieclub in Vlaams Brabant op het vlak van jeugdopleiding.  

 
Wedstrijd van het eerste elftal bijwonen vanuit de seats
Graag herinneren we u eraan dat u met het jeugdabonnement gratis de thuiswedstrijden van de eerste ploeg van Tempo Overijse kan bijwonen.  
Bovendien hangt aan het jeugdabonnement ook een waardebon die u korting geeft bij het buffet dat voorafgaand aan elke thuiswedstrijd wordt geserveerd in de seats. U kan vervolgens de wedstrijd dan ook in alle comfort bekijken vanuit de seats.  

Nog leuker is het om met het hele jeugdteam van uw zoon of dochter in te schrijven voor het buffet.  Wij raden u aan om tijdig voor één van de volgende thuiswedstrijden te reserveren.  U kan telefonisch reserveren via het nummer 0495/62.94.66. Smakelijk en veel voetbalplezier!!
Copyright ©2016 Tempo Overijse, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@tempo-overijse.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to alan.pauwels@telenet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tempo Overijse · Bredestraat · Overijse 3090 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp