Copy
View this email in your browser

Tempo Overijse Jeugd

Seizoen 2015 - 2016

Nieuwsbrief 5

Beste speler, beste ouders,
Een nieuw kalenderjaar betekent ook een nieuw kleedje voor de nieuwsbrief van Tempo Overijse.  Bedoeling blijft om jullie via dit kanaal op de hoogte te houden van wat er leeft binnen de club.  Aankondigingen, oproepen tot medewerking, droog of luchtiger nieuws,... dat soort zaken dus.
Voetbalstage tijdens de paasvakantie.
Voor het eerst organiseert Tempo Overijse tijdens de paasvakantie een voetbalstage voor jeugdspelers uit de regio.  Ben je geboren tussen 2002 en 2010 dan ben je welkom van dinsdag 29 maart 2016 t/m vrijdag 1 april 2016 op het Hagaardcomplex. Naast trainingen gegeven door gediplomeerde trainers is er ook plaats voor heuse Champions League wedstrijden, een penalty cup, shoot out en nog meer van dat leuks.  Ook wordt een uitstapje gemaakt naar het Begijnhofbad voor een zwemactiviteit.  Voor het eerste kind betaal je 120 Euro, vanaf het tweede kind uit hetzelfde gezin 100 Euro. 
Inschrijven kan via
http://www.tempo-overijse.be/index.php/jeugd/paasstage2016/paasstage en betalen doe je op rekeningnummer BE19 6524 8149 1312.

 
Ook in de zomer (juli) staat er een stage op stapel.  Meer info volgt.
Twee toptornooien dit voorjaar.
Traditioneel organiseert Tempo in het voorjaar twee mooie tornooien. 

Van vrijdag 25 t/m maandag 28 maart wordt het Paastornooi gehouden op de terreinen aan de Hagaard. 

Op 7 en 8 mei  vindt voor de zeventiende maal ons groot Internationaal Duiveltjestornooi plaats voor U8 en U9.  Naast de Belgische topploegen hebben ook ondermeer Sporting Lissabon (voor de eerste maal), Tottenham Hotspur, Southampton, Celtic Glasgow, FC Paris, PSV en nog andere Europese kleppers hun aanwezigheid bevestigd. 

Toppers als Thibaut Courtois en Dennis Praet lieten in het verleden reeds hun talent bewonderen op het heilige gras van Overijse. 
Kom dus zeker langs op 7 en  8 mei om de sterren van de toekomst aan het werk te zien in het Begijnhofstadion. 
 
De organisatie van deze tornooien drijft op vele enthousiaste vrijwilligers.  Wil je ook graag jouw steentje bijdragen, contacteer dan tornooidirecteur Geert Vanderstappen (geert.vanderstappen@telenet.be).  Alle hulp is welkom en wordt gewaardeerd. 
Stickeralbum beschikbaar vanaf februari!
Enige tijd geleden lieten we jullie weten dat Tempo Overijse werkt aan een stickeralbum en hebben we jullie om toestemming gevraagd voor het gebruik van de foto van jullie kinderen.  Het album is bijna klaar en vanaf het moment dat de boeken uitgedeeld zijn, kan je aan de slag gaan om de stickers te verzamelen.  
De stickers (1€ voor een pakketje met 6 stickers) kan je aankopen in de Kantine Hagaardcomplex en in de Kantine Begijnhofcomplex.  Vermoedelijk zullen er ook ruilnamiddagen worden georganiseerd.  De datums hiervan zullen later worden meegedeeld.  Deze actie loopt van februari tot april.  Is je boek dan nog niet volledig, dan kan je nog 40 prentjes inruilen voor stickertjes die je nog ontbreekt.  Dit is volledig gratis.  Veel verzamel- en ruilplezier!
Inzamelactie tweedehands-voetbalkledij voor opvangcentrum Terlanen
Sinds januari heeft Fedasil in Terlanen een opvangcentrum geopend voor niet-begeleide jonge asielzoekers (jongens van 12 tot 17 jaar).  Naast opvang en onderwijs is er ook aandacht voor sport en ontspanning.  Deze tieners beschikken echter niet over sportkledij en Tempo Overijse wil hier graag bij helpen.  Daarom roepen we jullie  op om de nog bruikbare voetbaluitrustingen (trainingspakken, T-shirts, shorts, kousen, voetbalschoenen,...) die jullie kinderen niet meer dragen,  te verzamelen en in te leveren bij Tempo.  Wij zorgen dan voor de levering aan het centrum in Terlanen.  Hou er rekening mee dat het gaat om jongens van 12 t/m 17 jaar, dus de kleine maatjes zijn niet nodig.  Jullie kunnen de kledij inleveren tijdens de hele maand februari in de kantine van de Hagaard.  Wij hopen op jullie warme medewerking.
Afgelastingen
De winterweergoden hebben onlangs roet in het eten gegooid waardoor regelmatig trainingen afgelast werden.  Wil je up-to-date info over afgelastingen van trainingen en wedstrijden ga dan naar de website van Tempo Overijse en klik op "afgelastingen".  Ook op sociale media word je voortdurend op de hoogte gehouden. 
www.twitter.com/tempooverijse
www.facebook.com/tempooverijse
Forza Tempo: oproep van het Rode Kruis
Jaarlijks wordt in Overijse bijna 150 ton kleding ingezameld. De Rode Kruis afdeling Overijse maakte een akkoord met de milieudienst van de gemeente om een aantal Rode Kruis kleding containers te plaatsen. De kleding, schoenen en textiel die op die manier ingezameld worden zullen door een gespecialiseerd bedrijf gesorteerd worden.
 
Per locatie ontvangt de lokale afdeling bovendien een vaste bijdrage plus een % op het ingezamelde gewicht.  Daarmee kan de afdeling dan lesmateriaal, opleidingen, en andere projecten ten voordele van de bevolking financieren. Op die manier wordt een deel van de inspanningen van de inwoners onder vorm van donaties, opnieuw geïnvesteerd in lokale projecten.
De boodschap aan de Tempo Overijse community is duidelijk: deponeer je overtollig textiel in de Rode Kruis kledingcontainers in onze gemeente!

 
Copyright ©2016 Tempo Overijse, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@tempo-overijse.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list