Copy
View this email in your browser

Tempo Overijse Jeugd

Seizoen 2016 - 2017
 

Paasstage 2017
Ook tijdens de komende paasvakantie biedt Tempo een voetbalstage aan.  Van maandag 10 april t/m 14 april kunnen kinderen geboren van 2003 tot en met 2011 op de Hagaard terecht.  Onder begeleiding van gediplomeerde trainers krijgen zij een gevarieerd programma aangeboden.  Opnieuw staan een Champions League tornooi en een penaltycup op het programma.  Voor meer informatie en inschrijvingen kan je hier terecht.

Primeur voor het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi met de deelname van het Chinese FC Shenzhen Greenfield
Onnodig te zeggen dat het voetbal in China in opmars is.  Niet alleen trekken de professionele teams buitenlandse topvoetballers aan (ondermeer Axel Witsel), maar tevens wordt hard gewerkt aan de jeugdwerking.  China heeft immers de ambitie om in 2030 het WK voetbal te organiseren én....te winnen.  Rondom de professionele clubs ontstaan dan ook een aantal academies en teams die tot doel hebben de beste spelertjes samen te brengen onder leiding van buitenlandse professionele coaches. Het organisatiecomité van het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi is erin geslaagd om één van de beste opleidingsclubs te strikken voor deelname aan het toernooi.  FC Shenzhen Greenfield zal zowel met hun U8 als U9 team deelnemen aan het hoofdtoernooi op zondag 7 mei 2017.  Het zal ongetwijfeld een bijzondere uitdaging betekenen voor deze spelertjes om zich te meten met een aantal internationale toppers.  Voor het toernooi zelf betekent de komst van de eerste Aziatische club een mooie afronding van een reeds prachtige affiche.  Met clubs uit 6 verschillende landen zal het voor de spelers en alle aanwezigen niet alleen sportief, maar ook maatschappelijk-cultureel een verrijkende ervaring zijn.  

Volgende clubs nemen op 7 mei a.s. deel aan het hoofdtoernooi bij U9: Tottenham Hotspur, FC Southampton, 1. FC Köln, Celtic Glasgow, Lille OSC, VfL Bochum, RC Lens, FC Utrecht, NEC Nijmegen, FC Shenzhen Greenfield, Club Brugge, RSC Anderlecht, Standard Luik, KRC Genk, AA Gent, KV Mechelen, SK Lierse, KVC Westerlo, KSC Lokeren, Sint-Truiden, Oud-Heverlee Leuven en Tempo Overijse.  Deze ploegen worden aangevuld met twee wildcards die komen uit de voorronde die op zaterdag wordt gespeeld.

Bij U8 mogen we volgende teams verwelkomen: FC Metz, AJAX Amsterdam, FC Köln (2 teams), Lille OSC, Sparta Rotterdam, FC Shenzhen Greenfield, Club Brugge (2 teams), RSC Anderlecht, Standard Luik, Zulte-Waregem, SK Lierse, KRC Genk, AA Gent, KSC Lokeren, KV Mechelen, Oud-Heverlee Leuven, Sint-Truiden, KVC Westerlo, KSV Roeselare, Tempo Overijse.  Ook hier zullen 2 wildcards de tabel vervolledigen. 

Met dergelijke topaffiche hopen we dan ook u talrijk te mogen begroeten tijdens het weekend van 6 en 7 mei in het Begijnhofstadion.
We zijn ook bijzonder verheugd dat een aantal nieuwe sponsors het Internationaal Duiveltjestoernooi een financieel duwtje in de rug geven. Ondermeer VERONA (www.verona.be), toonaangevend producent en verdeler van ramen en deuren heeft zich verbonden aan het toernooi. VERONA, met toonzaal aan de Brusselsesteenweg 182 in Overijse, biedt bovendien een onvergetelijk weekend aan voor 2 personen ter waarde van 249 Euro.  Klik op het logo hiernaast, print het formulier en vul dit in en deponeer dit vervolgens voor 8 juli a.s. in de wedstrijdbox in de VERONA toonzaal in Overijse. Bovendien vindt u als u klikt op het logo ook nog een kortingsbon.
Wedstrijd van het eerste elftal bijwonen vanuit de seats
Graag herinneren we u eraan dat u met het jeugdabonnement gratis de thuiswedstrijden van de eerste ploeg van Tempo Overijse kan bijwonen.  
Bovendien hangt aan het jeugdabonnement ook een waardebon die u korting geeft bij het buffet dat voorafgaand aan elke thuiswedstrijd wordt geserveerd in de seats. U kan vervolgens de wedstrijd dan ook in alle comfort bekijken vanuit de seats.  

Nog leuker is het om met het hele jeugdteam van uw zoon of dochter in te schrijven voor het buffet.  Wij raden u aan om tijdig voor één van de volgende thuiswedstrijden te reserveren.  U kan telefonisch reserveren via het nummer 0495/62.94.66. Smakelijk en veel voetbalplezier!!
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties bij de jeugdwerking aarzel dan niet om ons aan te spreken of te contacteren.  U kan ook steeds terecht bij één van de leden van het jeugdbestuur.  Voor de samenstelling van het jeugdbestuur: klik hier.
Alan Pauwels
Jeugdvoorzitter
alan.pauwels@telenet.be
Steven Allcock
Communicatie
steven.allcock@telenet.be

 
Copyright ©2017 Tempo Overijse, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@tempo-overijse.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to alan.pauwels@telenet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tempo Overijse · Bredestraat · Overijse 3090 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp