Copy
O ružnim božićnim džemperima, Alfa ženama, statistici, tviteraturi, manipulaciji, F tasterima...
Newsletter archive
View this email in your browser
Zdravo!

Nadam se da vas zatičem u dobrom raspoloženju, bilo ono (pred)praznično ili ne. Moja protekla nedelja bila je puna doživljaja, mirisa, ukusa, boja... A kada pogledam finalni proizvod - baš tako izgleda i sadržaj novog newslettera koji sam vam pripremila.

Dok na blogu ne objavim prve tekstove o proputovanju indonežanskim ostrvom Sulavesi kao najveću zanimljivost posebno izdvajam da sam se proteklih dana prvi put okušala u snimanju videa u 360 stepeni. Rezultat pogledajte u nastavku.
Želim vam fantastičan dan,
alex5rovski
🎶 MUZIKA za dobro jutro 🎶
IAB MIXX Serbia 2016 - 360° vlog
VIDEO NEDELJE: Nemam običaj da snimam vlog, ali sada sam želela da isprobam kako radi kamera Gear 360 i to na događaju posvećenom inovacijamaa. Bilo mi je zabavno dok sam snimala video 360 stepeni i o tom iskustvu ću uskoro objaviti blog post. A vi mi javite kako vam izgleda ovaj video iz svih uglova.

9 zanimljivih priča koje sam ove nedelje našla na netu


Sve je počelo kao sprdnja, a pretvorilo se u unosan milionski biznis sa ružnim božićnim džemperima. Detaljnije.

Moskovska kreditna banka šokirala je žene širom sveta svojom novom reklamom u kojoj Deda Mraz zlostavlja zaposlenu majku jer ne provodi dovoljno vremena s ćerkom.
Meni je ovo brutalno.

Kako da podstaknete istraživački duh kod današnjih klinaca? Ja
bolji primer od ovoga nisam videla, a vi?

Veliki broj muškaraca pravi ogromnu grešku što zbog nesigurnosti u sebe "pobegne čim nanjuši" veoma jaku devojku. Zašto je ona dobar izbor i šta muškarci gube što ne daju šansu Alfa devojci
saznajte u ovom tekstu.

Ovo mu dođe kao vajarski jam session. Dvojica umetnika istovremeno su radili skulpture jedan drugog.
Pogledajte kako je to izgledalo.

Hoće li nas iznenaditi ako jednog dana Nobelovu nagradu za književnost dobije neki uticajan tviteraš? Nove forme izražavanja ulaze na velika vrata u književnost, argumentovano možemo da govorimo o tviteraturi.
Odlična domaća emisija na tu temu.

Statistika je kao bikini - sve otkriva, najvažnije sakriva, kažu mnogi. Ne znam pojedinačno za svaki primer u praksi, međutim statistika o kulturnim navikama Srba kaže da čitaju i posećuju pozorište kao i građani Evropske unije.
Opširnije.

Naša interpretacija prošlosti, naš doživljaj, podložan je manipulacijama. Kako obrisati protivnike iz istorije ili kako sebe učiniti spiritualnim naslednikom mitoloških velikana.
Super tekst o manipulaciji prošlošću.

Čemu služe F tasteri na tastaturi računara plus prečice na tastaturi.
Nikad ne znate kada može da zatreba.

Kutak na netu


Filip je proputovao (skoro) ceo svet, zavirio na najrazličitija mesta i to uvek se trudeći da upozna lokalne ljude i običaje. Zato su njegove priče toliko zanimljive. Mnogo se radujem što je konačno rešio da ih obelodani u vidu tekstova, fotografija i snimaka i nadam se da će u tome istrajati, jer znam šta sve ima da podeli. Zato ako volite baš neobična putovanja pratite celisvet.com.
 

Događaji koje ne treba da propustite

 
Copyright © 2016 alex5rovski, All rights reserved.