Copy
CLUB VAN 2OO | NIEUWSBRIEF SEPTEMBER
View this email in your browser

30 SEPTEMBER 2016: LADIES DAY
Door de overweldigende successen van voorgaande jaargangen heeft het Club van 200 bestuur besloten om dit seizoen maar liefst twee Ladies Days te organiseren. Het is ontegenzeggelijk dat de dames toch bijdragen aan een bepaalde mate van gezelligheid.

Alle vrouwen en vriendinnen van de leden worden hierbij uitgenodigd op vrijdag avond 30 september a.s., voor een gezellig samenzijn in onze club van 200. Voor de dames zullen wij zorgen voor lekkere hapjes tussendoor en gratis consumptiebonnen.
 
Tevens zal er live muziek aanwezig zijn. Volgens ons genoeg ingrediënten aanwezig voor een zeer gezellige avond. Zorg ervoor dat je erbij bent.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.

LIVE MUZIEK TIJDENS FC VOLENDAM - NAC BREDA
Tijdens en vooral na de wedstrijd van 30 september tegen NAC Breda, zal er een heuse artiest zorg dragen voor een gezellige muzikale omlijsting.

Glenn Palm wil zich deze avond graag in de kijker spelen en het publiek op de banken krijgen. Glenn zijn brede repertoire bestaat zowel uit Nederlands – als Engelstalige meezingers die garant staan voor een zeer gezellige sfeer. Hier moet je bij zijn geweest…
 

SPECTACULAIRE CLUB VAN 200 EUROLOTERIJ
Vrijdag 30 september, na de wedstrijd tegen NAC Breda, zal de eerste Club van 200 loterij van dit seizoen plaatsvinden. Voor 1 euro maak je kans op spectaculaire prijzen. Deze prijzen zullen na de wedstrijd door “The man of the match” getrokken worden. De prijzen zullen tot en met de volgende thuiswedstrijd zichtbaar en beschikbaar blijven. Kosten nog moeite zijn gespaard, want voor maar 1 eurootje maak je kans op de volgende prijzen:
 
5e prijs:      Fruitmand.
4e prijs:      Levensmiddelen mand.
3e prijs:      Drankenmand.
2e prijs:      Weekendje weg.
1e prijs:      Fiets.

18 NOVEMBER 2016: DINEREN IN DE KONINGSHOEK
Speciaal voor de Club van 200 leden hebben we een mooie prijsafspraak voor het aanstaande seizoen weten vast te leggen. Voor € 40,00 kunnen de leden vorstelijk dineren in de Koningshoek met prachtig uitzicht op het speelveld.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC wordt u eerst verwelkomt met een feestelijk glas heerlijke Prosecco en krijgt u de eerste consumptie gratis van de FC. Daarna wordt u verwend door een culinair viergangendiner.

Gaarne tijdig te reserveren via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.

VOOR IN DE AGENDA: 1 APRIL 2017 - HET SPONSORFEEST 
Het gezellige sponsorfeest in de Jozef te Volendam met live muziek en een spetterende loterij met prachtige prijzen. Houd deze datum alvast vrij want dit wilt u niet missen! Verder berichtgeving volgt.
Copyright © 2016 FC Volendam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list