Copy
CLUB VAN 2OO | NIEUWSBRIEF OKTOBER
View this email in your browser
TERUGBLIK
Vrijdag 30 september was het een gezellige drukte van belang in de Club van 200. Er was een Ladies Day, een mega loterij en een optreden van Glen Palm.

De dames waren als eerste al aanwezig, en aan alles was te merken dat ze er ontzettend veel zin in hadden. Mede dankzij de hulp van een paar leuke dames hebben we voldoende loten kunnen verkopen, om mooie prijzen uit te kunnen reiken en te zorgen voor muzikale live muziek, middels Glen Palm. Nou dat hebben we geweten!

Wat vooraf niemand kon vermoeden, was dat na een fantastische wedstrijd met uiteindelijk 10 man en 3 punten, het dak er bijna is afgegaan in de Club van 200. Het bestuur van de club van 200 heeft zelfs een paar keer moeten ingrijpen om mensen van het meubilair af te dirigeren, omdat ze deze ter plekke tot staantribune hadden omgebouwd. Maar zonder enige wanklank is er een mooi feest gebouwd wat tot in de vroege uurtjes duurde.

Tussendoor zijn ook nog de fantastische prijzen verloot, waarvan de hoofdprijs, een hele mooie herenfiets, in Purmerend is terecht gekomen bij de heer Simon Hagen.

Met vriendelijke groet,


Bestuur Club van 200
Erwin Boelhouwer, Dick Hansen, Sjaak Bootsman, Klaas Veerman, Dick Schaap en Ferdinand de Boer
ACTIE! BRENG NIEUW LID AAN EN ONTVANG 50% KORTING OP UW LIDMAATSCHAP
De kosten voor het lidmaatschap van de Club van 200 + seizoenkaart bedragen dit jaar € 668,75 incl. BTW. Brengt u een nieuw lid aan (hieronder verstaan we iemand die vorig jaar geen lidmaatschap had van de Club van 200) dan ontvangt u 50% korting op uw contributie en betaalt u slechts € 441,88 incl. BTW.

Indien het een seizoensdeel betreft tot het einde van het lopende seizoen, of overige informatie, neem dan even contact op met het Club van 200 bestuur.
DE MAN OF THE MATCH COMPETITIE
Iedere thuiswedstrijd kunnen de Club van 200 leden gratis meedoen aan “The man of the match” loterij. Dit is een unieke loterij, want ook al is de uitslag en man of the match niet goed voorspeld, dan kun je alsnog met een prijs naar huis gaan. Dit fenomeen is nog maar zelden vertoont op de nederlandse velden. 
  • Alle aanwezigen in de Club van 200 mogen meedoen.
  • De invulformulieren dienen te worden ingevuld met de “verwachte” einduitslag , alsmede de “Man of the Match”.
  • Tot en met de rust mogen de formulieren worden ingeleverd in een “voetbal” schaal op de bar.
  • Na elke wedstrijd wordt er onder alle deelnemers een gesigneerde bal verloot, ongeacht of u de uitslag/Man of the Match juist hebt voorspeld. Als de winnaar niet aanwezig is wordt het volgende formulier uit de bak gehaald etc. Dus er is altijd een gelukkige winnaar aanwezig.
  • Alle ingevulde formulieren worden verwerkt en de behaalde punten worden bijgehouden in een klassement.
Aan het einde van het jaar wint degene met de meeste punten een leuke prijs. Dus hoe vaker u aanwezig bent, hoe meer kans! Alleen leden van de Club van 200 kunnen voor deze prijs in aanmerking komen.
 
Tussenstand per 21 oktober:
1e plaats met 25 punten                Anja Zwarthoed
1e plaats met 25 punten                Joop Appels
3e plaats met 20 punten                Rita Voorn
3e plaats met 20 punten                Jack Grooteman
3e plaats met 20 punten                Ferdinand de Boer

18 NOVEMBER 2016: DINEREN IN DE KONINGSHOEK
Speciaal voor de Club van 200 leden hebben we een mooie prijsafspraak voor het aanstaande seizoen weten vast te leggen. Voor € 40,00 kunnen de leden vorstelijk dineren in de Koningshoek met prachtig uitzicht op het speelveld.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC wordt u eerst verwelkomt met een feestelijk glas heerlijke Prosecco en krijgt u de eerste consumptie gratis van de FC. Daarna wordt u verwend door een culinair viergangendiner.

Gaarne tijdig te reserveren via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.

18 NOVEMBER 2016: CLUB VAN 200 EUROLOTERIJ
Het Club van 200 bestuur is alweer druk bezig om de prijzenpot voor de volgende loterij samen te stellen. 18 november a.s. zal deze loterij weer gaan plaatsvinden.

Zoals inmiddels bekend zullen voor de lootjes die maar € 1,00 kosten, mooie en spectaculaire prijzen garant staan.

Deze loten zullen na de wedstrijd door de “Man of the match” getrokken worden en zullen tot en met de volgende thuiswedstrijd zichtbaar en beschikbaar blijven
16 DECEMBER: 'OUWE' LEDEN DAG
Het Club van 200 bestuur wil deze dag graag de “oud” Club van 200 leden in het zonnetje zetten. We willen hiermee onze waardering tonen aan al die leden die jarenlang trouw lid zijn geweest. Deze leden worden desgewenst opgehaald en thuisgebracht, en kunnen dan genieten van de wedstrijd, een natje en een droogje…
 
Aanmelden via Sjaak Bootsman, Klaas Veerman of Esther Binken.
ACTIE! LIDMAATSCHAP 65+
Speciaal voor de pensioen genietende voetballiefhebber hebben we samen met het FC Volendam bestuur een mooie actieprijs kunnen maken voor de aankomende seizoenen. Indien je geen eigen bedrijfsvorm meer hebt en de respectabele leeftijd van 65 hebt bereikt, kunnen wij een lidmaatschap voor de Club van 200 + seizoenkaart aanbieden voor € 500,00.

Indien het een seizoensdeel betreft tot het einde van het lopende seizoen, of overige informatie, neem dan even contact op met het Club van 200 bestuur.
16 DECEMBER: LIVE OPTREDEN GLEN PALM
Voor wie 30 september j.l. in de Club van 200 aanwezig is geweest behoeft Glen geen enkele toelichting meer. De aanwezige stonden op de banken en het dak ging er bijna af. Voor degene die er niet bij konden zijn is dit dus de herkansing. Je moet er namelijk bij zijn geweest om het te kunnen navertellen.

Glen zorgt voor een gezellige muzikale avond met een persoonlijke sfeer. Verzoeknummers behoren namelijk tot de mogelijkheden.

Zijn brede repertoire bestaat zowel uit Nederlandse als Engelstalige meezingers die garant staan voor een leuke avond.
20 JANUARI 2017: SNERT WEDSTRIJD
Tradities zijn er om in ere te houden, en waarschijnlijk hebben we rond die tijd al een paar keer de ijzers onder kunnen binden. Dus dan is het de hoogste tijd voor een kop lekkere snert!

Vrijdag 20 januari, tijdens de rust van de wedstrijd FC Volendam tegen FC Eindhoven, trakteert het bestuur van de Club van 200 alle leden op een heerlijke kop “oud hollandse” snert.

Om de kou dan goed te kunnen trotseren zullen Sjaak, Erwin en Klaas alle leden van de Club van 200 een heerlijke, warme en rijk gevulde kom snert overhandigen.
VOOR IN DE AGENDA: 1 APRIL 2017 - HET SPONSORFEEST 
Het gezellige sponsorfeest in de Jozef te Volendam met live muziek en een spetterende loterij met prachtige prijzen. Houd deze datum alvast vrij want dit wilt u niet missen!

Verder berichtgeving volgt.
Copyright © 2016 FC Volendam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list