Copy
Nyheter fra Tylden & Co!
Vis i din nettleser
Pressemelding fra Tylden & Co | Bare Bra Musikk til tv, radio, media, grossister og distribusjon! Vi gir dere de ferskeste nyheter om våre utgivelser!
For bestilling av promo materiell, fysiske CDer, digitalt materiell eller ønsker dere å booke våre artister, ta kontakt med Tonje på tonje@tylden.no, eller tlf 23401003
Hjemmeside
Spotify

 
Hør låten
Plateselskap: Tylden & Co
Label: Regatta Records
Katalog nr: GTAS330
Spor: Singel
Album tittel: Washboard Lisa
Sjanger: Pop
Vokal: Cindy hovde
Arr. og produksjon: Jonas Kroon
Innspilling - miks og mastring: Saga Studio
Utgivelsesdato: 09.12.16
Land: Norge og hele verden

Denne genuine sangen om New Orleans ' "vaskebrett" dronning «Washboard Lisa», ble opprinnelig skrevet som en country-sang, men her har Cindy Hovde tatt låten til et nytt nivå innen pop-sjangeren. Grayson Capps skrev den, og Cindy Hovde’ s fremragende vokal gjør den til en av de beste sangene vi har utgitt i år! Nyt!
 
Da jeg først hørte denne sangen, visste jeg ikke at "Washboard" Lisa virkelig eksisterte. Hvis du ikke kjenner Lissa, bør du bli kjent med henne ... hun var et innslag i det franske kvarteret i New Orleans i flere tiår før Katrina. Hun bodde der under Katrina, slik at når klubbene på «frenchmenn» gjenåpnet; Var hun en av de få som underholdt her. Lissa har vært gjenstand for mange andres kunst, og Grayson Capps skrev denne populære sang om henne: "Washboard Lisa" (selv om Lissa har alltid sagt at hun hater den sangen!).
 
"Lissa Driscoll" er en av de vakreste, dype og sanne person du noensinne vil møte. Hun livet sitt til musikken og menneskene, og hennes by New Orleans. Hun er søt som et kirsebær uten torner. Hun synger blues på ordentlig....


For promo kontakt Tonje hos Tylden & Co: tonje@tylden.no , tlf 23401003
 

VI ER NORGES STØRSTE LEVERANDØR AV NORSK MUSIKK!
Copyright © 2016 Tylden & Co, All rights reserved.


Ønsker du å forandre på hvordan du mottar dette nyhets-brevet?
Du kan oppdatere dine opplysninger or Avmelde nyhetsbrev

Email Marketing Powered by MailChimp