Copy
Nyheter fra Tylden & Co!
Vis i din nettleser
Pressemelding fra Tylden & Co | Bare Bra Musikk til tv, radio, media, grossister og distribusjon! Vi gir dere de ferskeste nyheter om våre utgivelser!
For bestilling av promo materiell, fysiske CDer, digitalt materiell eller ønsker dere å booke våre artister, ta kontakt med Tonje på tonje@tylden.no, eller tlf 23401003
Instagram
Spotify
Facebook
Hør låten her!
Tittel: For et hode man må ha
Artist: Ragnar Blichfeldt
Label/Company: Tylden/Tylden & Co A/S
Katalog nr: GTAS332
Spor på plata: Single
Sjanger: Pop/Rock-Singer/Songwriter
Utgivelsesdato: 31/12/2016
Land: Norge og resten av verden

«For et hode kom fort og voldsomt», en vinternatt i Holmsbu, mest for å slippe unna meg selv og flytte fokus over på det som veiet tyngst, akkurat da.

På dette tidspunktet var jeg sugd ut i en situasjon jeg helt klart ikke følte meg hjemme i. Virkelig ikke. Som utbrent (for mitt vedkommende, etter tolv år i reklamebransjen) er det lett å møte skjebnesvanger motstand, nesten uansett hvor man snur seg. Ingen vil tro deg, ingen vil ha deg, ensomheten er et faktum og jeg var i ferd med å slipe meg selv ned til et nullpunkt som, på godt norsk kalles «Ansvarsfraskrivelse». Eller på enda bedre norsk; "Kunsten å gi faen på ramme alvor!!" Helt bevisst og helt nødvendig. For å overleve.

Og som vanlig, når tenker på én ting, dukker det opp låter om noe helt annet. Eller noe relatert. "For et hode" kom fort og voldsomt, en vinternatt i Holmsbu, mest for å slippe unna meg selv og flytte fokus over på det som veiet tyngst, akkurat da. Myndighetene. Futen.

Systemet og dette konforme. De som mener at «Sånn er det bare» og «Dessverre» og «Smil» og «Neste værsågod».

Det finnes folk som ikke vil deg annet enn at du skal passe inn i deres egen mal. 

Om du trenger hjelp må du altså først og fremst evne- og være oppegående nok, til å stille krav. Dette har jeg aldri forstått. «For et hode man må ha» er en trudelutt om det.


For promo, marked/salg kontakt Tonje hos Tylden & Co:
tonje@tylden.no , tlf 23401003/91143687

 

KOMMENDE UTGIVELSER:
VI ER NORGES STØRSTE LEVERANDØR AV NORSK MUSIKK!
Copyright © 2017 Tylden & Co, All rights reserved.


Ønsker du å forandre på hvordan du mottar dette nyhets-brevet?
Du kan oppdatere dine opplysninger or Avmelde nyhetsbrev

Email Marketing Powered by MailChimp